De voordelen van Shea Butter voor de lippen

De voordelen van Shea Butter voor de lippen

Sheaboter wordt al sinds vroegere tijden gebruikt vanwege de voordelen van sheaboter voor de lippen. Het hydrateert de huid zonder deze vettig te maken en de poriën te verstoppen. Veel dermatologen raden zelfs aan om sheaboter op je lippen te gebruiken na een paar weken regelmatige lipverzorging.

Omdat het de huid hydrateert, zal de lipkleur veranderen en lichter worden. Het is ook nuttig bij het verwijderen van de dode huidcellen die zich op de lippen ophopen. Het bevat vitamine A en E en is een uitstekende natuurlijke zonnebrandcrème.

De voordelen van sheaboter voor de lippen zijn niet alleen cosmetisch, maar ook genezend. Het houdt het vocht in de lippen. Dit betekent echter niet dat het alleen lipvocht geeft, maar ook de huid voedt en uitdroging en kloven verlicht. Het kan ook helpen bij het elimineren van littekens veroorzaakt door verwondingen. Wanneer het rechtstreeks op de lippen wordt aangebracht, zorgt het ervoor dat ze er gladder uitzien. Sommige gebruikers beweren zelfs dat het hun lippen voller maakt.

Behalve dat het een goede lipbevochtiger is, is een ander voordeel van sheaboter voor de lippen dat het littekens verwijdert. Veel vrouwen die last hebben van puistjes, merken dat de littekens gemakkelijk kunnen worden verwijderd met het aanbrengen van sheaboter. Het is ook een uitstekende behandeling voor striae en huidinfecties. Het heeft een hoog antiseptisch gehalte, wat erg nuttig is bij het behandelen van zweertjes in de mond. Het kan ook worden gebruikt om mee-eters te behandelen door het na gebruik grondig af te spoelen.

Er zijn ook andere voordelen van sheaboter voor de lippen. Het houdt je lippen soepel en gehydrateerd. Het kan geïrriteerde of droge lippen kalmeren en kalmeren. Je kunt het rechtstreeks uit de tube aanbrengen, of je kunt een lippenbalsem krijgen die het bevat. Om meer vocht toe te voegen, kun je er ook een strook van om je lippen wikkelen.

De voordelen van sheaboter voor de lippen zijn niet beperkt tot de helende en hydraterende eigenschappen. Shea-noten bevatten vitamine A en E, evenals andere vetzuren, eiwitten en essentiële mineralen. Deze vitamines en voedingsstoffen helpen bij het herstellen van de schade veroorzaakt door dagelijkse slijtage. Deze crème is rijk aan essentiële vetzuren die ook nodig zijn voor een gezonde huid.

Er zijn veel voordelen van sheaboter voor de lippen, maar een ding dat het echt verkoopt, is de prijs. Het kost minder dan de meeste crèmes die voor de huid zijn samengesteld. Als je striae of een gebarsten mondhuid hebt, probeer dan dit geweldige product.

Klik Vrijnatuurlijk om de beste Shea-producten tegen de beste prijs.