Een dartbord ophangen

Een dartbord ophangen

De eerste stap bij het ophangen van een dartbord is het bepalen van de hoogte die voor jou geschikt is. Een kwaliteitsbord zal minstens 11 voet hoog zijn. Als je je dartbord op de grond wilt hangen, moet je de hoogte van het bord aanpassen. Anders is het niet veilig om te gebruiken. Voor de meeste mensen zal de ideale hoogte iets minder zijn . Als je echter een kleinere kamer hebt, kun je deze aan een muur hangen.

dartbord ophangen

Zodra je de ideale afstand en hoogte voor het dartbord hebt bepaald, ben je klaar om een wand- of plafondmontage te kiezen. Zorg ervoor dat u de instructies van de fabrikant volgt en de juiste afmetingen krijgt om ervoor te zorgen dat het dartbord in uw kamer past zonder schade aan te richten. Als de muren in goede staat zijn, zou het geen probleem moeten zijn om het bord op te hangen. Zorg er wel voor dat u een muur kiest met voldoende vrije ruimte rond het dartbord.

Nadat je de hoogte en breedte van de muur hebt bepaald, is de volgende stap om te beslissen waar je het dartbord gaat hangen. Vergeet niet dat je ervoor moet zorgen dat het bord op de juiste hoogte hangt, dat is minimaal 5 voet. U moet deze hoogte bij uw metingen optellen om ervoor te zorgen dat het dartbord op de juiste afstand hangt. Zorg er bij het ophangen van een dartbord voor dat u de gipsplaat en de noppen erachter meet.

Voor meer informatie zie: Dartshopleiden.nl