Hoe u het beste Bullet Journal kiest

Hoe u het beste Bullet Journal kiest

U wilt beginnen met het documenteren van uw levensgebeurtenissen in een bullet journal om u te helpen organiseren en gefocust te blijven. Het zal je helpen om van die uitdagingen af te komen waarmee je elke dag te maken hebt en helpt je ervoor te zorgen dat je leven soepel verloopt. Maar hoe weet u welk type het beste bij u past? Je moet serieus onderzoek doen.

Er zijn gespecialiseerde, professionele bullet-journals beschikbaar, maar waarom zou je denken dat het belangrijker is om een digitaal notitieboek te nemen waar je van houdt in plaats van een hardcover. Het zal je bullet-reissessies nog specialer laten lijken. Een goed digitaal notitieboek is gemakkelijk te gebruiken, u kunt vanaf elke computer toegang krijgen tot notities en ze delen met iedereen die ze op elk moment moet lezen. Als u de voorkeur geeft aan een fysiek dagboek, kunt u altijd een blanco indexkaart in het notitieboekje gebruiken. Met de beste bullet-journals kunt u al uw belangrijke papieren en documenten op één plek bijhouden.

Als je een manier nodig hebt om belangrijke gebeurtenissen in je leven te documenteren, is bullet journaling een goede keuze. Er zijn veel manieren waarop u uw inzendingen kunt schrijven.

Een van de meest populaire vormen is gemaakt op rijstpapier. U kunt zelfs op gewoon papier schrijven met een simpele nat uitwisbare pen, of met een zachte, droge viltstift als u een meer tastbare ervaring wilt. Een andere populaire manier om dit te doen, is door speciale gekleurde pagina’s te gebruiken die zijn bedrukt met washi-tape, gebaseerd op een Japanse kunststijl.

Als je de beste ervaring met bullet journaling wilt, zorg er dan voor dat je je werk met anderen kunt delen. In deze tijd zijn mensen van nature sociaal. Mensen delen graag informatie. Bullet-journals zijn vooral handig omdat ze u precies dat laten doen. U kunt alles wat u opschrijft afdrukken en aan iemand cadeau doen of het zelfs in een online galerij plaatsen zodat andere mensen het kunnen lezen.

De beste bullet journaling-pagina’s zijn die met eenvoudige afbeeldingen. Dit geldt vooral voor degenen die zijn bedrukt met washi-tape. Dit soort afbeeldingen of schetsen zijn voor computerprinters moeilijk correct af te drukken. De lijnen en schaduwen kunnen gemakkelijk worden weergegeven omdat een computerprinter het vaak verkeerd interpreteert als stippen of vierkanten in plaats van rechte randen. Kortom, deze afbeeldingen zijn gemakkelijk te herkennen en het resultaat van zelfs een slechte afdruktaak zal er vreselijk uitzien.

De beste bullet-journals gebruiken zuurvrije archiefinkt. Dit zijn hoogwaardige, duurzame bestanden die na verloop van tijd niet vervagen. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent ze door te geven aan uw kinderen of kleinkinderen. Er is geen reden om deze bestanden niet in overweging te nemen als u graag een dagboek bijhoudt maar zuurvrije papieren haat.

Inspiratie voor je Bullet Journal bij My Lovely Notebook

Op deze website meer informatie hier Mylovelynotebook.nl