elektrische-cv-ketel-4kw

Je ruimte tot 50m2 verwarmen met de elektrische cv ketel

Je wilt gasloos overstappen en je hebt een te verwarmen oppervlak tot 50m2. Bijvoorbeeld een kleine woning, appartement, tiny woning, boot of een werk ruimte. Het is zeer eenvoudig te realiseren met een elektrische cv ketel 4,5kW.

Wat wel belangrijk is om het te verwarmen oppervlak goed te berekenen. En welke elektrische apparaten er nog meer gebruikt wordt. Bijvoorbeeld om te gamen, de föhn of tv. Verder is het geen hoge wiskunde om over te stappen op een elektrische cv ketel.

Waarom is de elektrische cv ketel eenvoudig?

Er zitten geen toeters en bellen aan. En door de paar knoppen aan de voorkant is de ketel eenvoudig te bedienen. Er hoeft niet veel verbouwd te worden, als er al radiatoren hangen dan kan de elektrische cv hier gewoon op worden aangesloten. Geen buizen door de muur heen en ook een rookgasafvoer is niet nodig.

Ook is het een compact apparaat waardoor hij niet in de weg hangt. En is vrijwel in elke ruimte op te hangen.

Kan ik de elektrische cv ketel ook combineren met zonnepanelen?

Jazeker, daar is dit apparaat juist voor bedoeld. En ook te combineren met vloerverwarming, een warmtepomp en een boiler met spiraal. Verder is de elektrische cv ook ideaal als bijverwarming te gebruiken. In combinatie met de warmtepomp als deze niet voldoende verwarmt in de winter.

Een combinatie met je oude gas cv behoort ook tot de mogelijkheden, dan wordt deze als hotfill gebruik voor de gas cv.

Lage aanschaf en laag in onderhoud

Een ander pluspunt is dat de ketel laag in aanschaf is en ook een laag onderhoud. Er hoeft niet continue een controle plaats te vinden en daar wordt ook al veel mee bespaard. Heel soms moet er gecontroleerd worden of alles nog goed vast zit.

En aan de veiligheid is ook gedacht, want het apparaat voldoet aan alle veiligheidsnormen en keuren.

Vandaag nog de 4,5kW elektrische cv ketel bestellen

Je kunt vandaag nog de elektrische cv ketel 4,5kW bestellen en morgen starten met verwarmen. Gewoon online bestellen vanuit de luie stoel via de link Elektrische cv ketel 4,5kW.