Mijn top 10 redenen waarom u Litecoin niet zou moeten gebruiken als een voordelige valuta

Mijn top 10 redenen waarom u Litecoin niet zou moeten gebruiken als een voordelige valuta

Bitcoin Meester  Er zijn twee grote voordelen van Litecoin, een goede en een slechte. En dan is er nog het nadeel dat erbij hoort. Een groot nadeel is dat de voor- en nadelen van Litecoin in gelijke mate slecht en goed zijn.

En de keerzijde van dit virtuele valutasysteem is dat het een slechte reputatie en een lijst met mensen die zijn opgelicht met zich mee kan brengen. Dit betekent niet dat alle litecoïne-enthousiastelingen oplichting zijn, maar degenen die door deze virtuele valuta zijn misleid, moeten mogelijk voorzichtig zijn in hun omgang, en ze zouden moeten begrijpen waarom ze voor de gek gehouden waren.

Om te kunnen beoordelen hoe goed of slecht Litecoin is, moeten we eerst naar het belangrijkste voordeel kijken, namelijk dat het het goedkoopste alternatief is voor de meer populaire en succesvolle cryptocurrency zoals Monero, Stellar Lumineer en Peercoin. Het heeft ook het vierde grootste transactievolume van alle cryptovaluta die we momenteel hebben. Dit betekent dat het gemakkelijk is om geld te verdienen als u de eenvoudigste manieren kent om via Litecoin geld te verdienen op internet.

Maar het is ook de meest kwetsbare cryptocurrency voor fraude, vooral als het gaat om het mijnbouwproces van Litecoin.

Mijnbouw Litecoin vereist veel rekenkracht die vooral geschikt is voor toegewijde amateur-rekenkrachtgebruikers die inkomsten kunnen verdienen door grotere blokken transacties te verwerken dan wat de gemiddelde persoon zou kunnen doen met hun gewone computers. En voor elke pond die de gemiddelde persoon met zijn computer mineert, wordt ongeveer vier pond Litecoin gegenereerd, waardoor de praktijk van Litecoin-mijnwerkers die gokken met hun zuurverdiende fiat-valuta’s een risicovolle en mogelijk onbetrouwbare praktijk is. En het ergste is dat er geen bescherming is tegen kwaadwillende externe krachten die de integriteit van de LTC-portfolio of de beveiliging van de Litecoin-software zelf kunnen aantasten.

En toch heeft Litecoin een aantal grote voordelen ten opzichte van andere bekende Altcoins.

Het belangrijkste voordeel hiervan is dat Litecoin niet afhankelijk is van een centrale centrale om te opereren, maar afhankelijk is van een online decentralisatiesysteem. Dit systeem wordt bereikt door gebruikers te stemmen op de meest efficiënte manier om de overdracht van hun Litecoins van hun portemonnee naar andere Litecoins te vergemakkelijken, met de hulp van een Litecoin-makelaar. Dit type betalingssysteem vertoont in veel opzichten overeenkomsten met dat van PayPal, waar een handvol mensen beslissen welke valuta’s moeten worden geaccepteerd voor online aankopen en welke niet, en dan gebruikt iedereen dezelfde betaalmethode om alle

Een ander groot nadeel van Litecoin is de lage transactiesnelheid, wat soms kan leiden tot vertragingen bij het overmaken van geld. Dit is een probleem dat veel mensen hebben gemeld en waarvan ik denk dat het een van de belangrijkste redenen is waarom Litecoin in vergelijking met de andere als een minder bekende valuta wordt beschouwd. Maar het goede nieuws is dat Litecoins-ontwikkelaars een gratis softwareprogramma hebben uitgebracht, de Litecoin Wallet genaamd, dat dit probleem oplost en ervoor zorgt dat alle transacties snel verlopen. Een ander groot nadeel van Litecoin in vergelijking met de andere is het onvermogen om grote hoeveelheden verkeer te verwerken, maar gelukkig wordt dit probleem aangepakt met de komst van dedicated servers.

Ondanks deze nadelen geloof ik nog steeds dat Litecoin veel meer potentieel heeft in vergelijking met de andere bestaande valuta’s op de markt. Het is moeilijk om voorspellingen te doen over de toekomst omdat niemand weet wat er in de toekomst zal gebeuren, maar op basis van de informatie die we momenteel hebben, lijkt het erop dat Litecoin de mogelijkheid heeft om aan alle vereisten te voldoen om een succesvolle online valuta te zijn. Naast de lage transactiekosten, het zeer lage stroomverbruik en de hoge transactiesnelheid, is het ook heel gemakkelijk om het Litecoin-platform te gebruiken. Al met al zou ik zeggen dat Litecoin een veelbelovende technologie is, vooral als u op zoek bent naar snelle transacties en wat geld wilt verdienen.

Litecoin (LTC) kopen of verkopen Bij Bitcoin Meester