Turbo en Super Turbo Tune

Turbo en Super Turbo Tune

Bent u een auto-enthousiast die altijd al uw auto-prestaties wilden upgraden? Wil je je auto nemen van een Steek Little Honda naar een Super Fast Race-auto? Droom je van het rijden door de open weg in je gloednieuwe Dodge Challenger? Zo ja, dan is het afstemmen van uw auto misschien wel de perfecte oplossing voor u.

Wist u dat prestatieauto’s nu worden aangepast met geautomatiseerde afstemmen waarmee autotuning-enthousiastelingen de interne componenten van hun auto volledig kunnen wijzigen? Ja dat klopt. Tegenwoordig hebben de automobielliefhebbers de mogelijkheid om wijzigingen aan hun motoren te maken zonder iets over motoren of mechanica te hoeven te weten! Nu dat zelfs monteurs toegang hebben tot high-end software, moeten alles wat ze moeten doen, is programmademogendheden aan hun voertuigencomputers. Net zoals met de komst van computerchipprogrammering, is het wijzigen van een auto-ecu een snellere en efficiëntere manier om het te doen, ook.

Een van de meest populaire vormen van autotuning wordt fase-modificatie genoemd, waarbij veranderingen in de interne verbrandingsmotor inhoudt om stroomwinsten te bereiken. Kortom, dit soort wijzigingen kunt u de uitlaatfase, verbrandingsgassen, olieniveaus en meer aanpassen. Als u bijvoorbeeld uw vermogenswinsten met vijf procent wilt verhogen, wijzigt u eenvoudig uw motor om brandstof te verbranden bij een hogere hoeveelheid volumetrische efficiëntie. Fase 2-wijzigingen Aan de andere kant voegen extra prestatiedelen toe, zoals buizen met een grotere diameter, een grotere boring, high-flow-katheters, speciale klepstelen en meer. Voor degenen die hun motoren verder willen aanpassen, kunnen ze ervoor kiezen om hun auto’s aan te pakken totdat ze hun specificaties van hun droommotor bereiken.

Sommige auto-tuners kunnen bijvoorbeeld kiezen om hun auto’s aan te brengen totdat ze de beste combinatie van paardenkracht, verplaatsing, compressie en meer krijgen.

Een ander goed voorbeeld voor autotuning is Viezu Suites Ecu Remapping. De Viezu K-Suite is een populair, gebruiksvriendelijk systeem voor het wijzigen van uw auto-motor. Als u besluit om dit systeem te gebruiken, moet u eerst zijn software op uw voertuig downloaden en installeren. Dan moet u de aanwijzingen volgen om de bedieningselementen van de motoren opnieuw op te nemen. Vanaf daar kunt u indien nodig aanpassingen aanbrengen.

Nog een andere vorm van afstemmen gebeurt via de installatie van intercoolers en uitlaatsystemen. Om deze taak uit te voeren, moet u raadplegen met een expert die goed opgeleid en bekwaam in tuning is. Een intercooler opleveren, bijvoorbeeld, vereist dat de fabrikant van de auto’s de verandering goedkeurt. Het is ook belangrijk op te merken dat de meeste experts de vervanging van een CARS-intercooler aanbevelen om elke drie of vierduizend mijlen te worden uitgevoerd. Uitlaatsystemen moeten aan de andere kant worden verwijderd en vervangen om de twee tot drie jaar, afhankelijk van de kilometers van uw voertuig. Wanneer u op zoek bent naar de beste leidingen en apparaten voor uw specifieke motor, is het het beste om een professional te raadplegen om het juiste advies te krijgen.

Zoals eerder vermeld, zijn er veel stappen die betrokken zijn bij het veranderen van turbo- of super turbo-voertuigen. Dit zijn echter slechts enkele van de basisstappen, die echter de diensten van professionals nodig hebben om goed te voltooien. Als u de prestaties van uw voertuigen wilt verbeteren zonder veel tijd, geld en energie uit te geven, kan het verstandig zijn om een expert te raadplegen om afstemming te doen. Ze kunnen u informatie verstrekken over de vereiste hardware en software, evenals tips en trucs om uw vermogensniveaus van auto’s te verhogen zonder veel tijd en geld uit te geven.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl