Voordelen van grondwerkerscoöperaties voor kraanmachinisten

grondwerker

Voordelen van grondwerkerscoöperaties voor kraanmachinisten

In een tijd waarin velen van ons zich zorgen maken over het milieu, biedt het Earthworker-project een manier om over te stappen naar een duurzamere economie die wordt gecontroleerd door arbeiders en lokale gemeenschappen. Hoewel er geen perfecte oplossing is, streeft Earthworker ernaar om zijn model voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken en is het verbonden met vakbonden en georganiseerde arbeid. Naast de voordelen voor het milieu heeft het concept een belangrijke symbolische waarde. In een wereld waar zo velen van ons in armoede leven, herinnert de Earthworker-campagne ons eraan dat we allemaal strijden voor sociale en ecologische rechtvaardigheid, wat een gemeenschappelijk doel is.

Het Earthworker-project heeft tot doel banen en het milieu in evenwicht te brengen door een rechtvaardiger werkgelegenheidssysteem te creëren dat klimaatverandering aanpakt en tegelijkertijd de lokale economieën nieuw leven inblaast. Het is ook bedoeld om de klimaatverandering aan te pakken en gemeenschappen te helpen de 'rechtvaardige overgang' naar schone, hernieuwbare energie te maken Grondwerker. Het Earthworker-project is genomineerd voor de Transformative Cities People's Choice Award 2019. Het project leert mensen hoe ze tweedehands lasmachines kunnen gebruiken, hergebruiken en repareren.

Het Earthworker-project kent nog een aantal andere initiatieven. Het coöperatieve model omvat het bouwen van coöperaties die eigendom zijn van werknemers en het verkopen van zijn producten aan lokale overheden en klanten. Dankzij de "Earthworker Clause" van de coöperatie kunnen waterkantwerkers producten kopen die lokaal en biologisch zijn, en hun energierekening verlagen. Daarnaast richt het Earthworker-programma zich op sociale rechtvaardigheid en houdt het zich bezig met praktische verdragsvorming. Haar benadering van het werken met lokale gemeenschappen past goed bij een samenleving in overgangstijden.

Voor meer info klik je deze site aan: AWservice