Wat u moet weten over borstvoeding en zindelijkheidstraining voor uw baby

Het kan een hele uitdaging zijn als u uw baby voor het eerst thuis krijgt. Je zult snel ontdekken dat er veel kleine dingen zijn waar je op moet letten en waarmee je je moet organiseren. Uw baby borstvoeding geven is heel anders dan uw baby voeden of hem zelfs alleen laten eten. Er is een bepaalde etiquette als het gaat om het geven van borstvoeding aan uw baby, maar dezelfde regels zijn niet van toepassing, ongeacht het type baby dat u borstvoeding geeft. Hier is een beknopt overzicht van hoe u uw baby op de juiste manier verzorgt en uw baby zindelijk maakt.

Zindelijkheidstraining van je baby De belangrijkste reden dat mensen proberen hun baby zindelijk te maken, is omdat ze hun bed niet willen verknoeien! Ze weten hoe duur het is om een matras te kopen en alle andere dingen die daarbij komen kijken, dus ze denken dat als ze niet kunnen zindelijk worden terwijl ze borstvoeding geven, ze het niet hoeven te doen. Dit is echter gedeeltelijk waar, maar als u borstvoeding geeft en probeert uw baby zindelijk te maken, moet u een beetje strenger zijn. Dit betekent dat je je baby vaak uit de kast moet halen en ervoor moet zorgen dat ze het potje elke keer dat je ze eruit haalt op dezelfde locatie gebruiken. Het is ook een goed idee om wegwerpluiers te gebruiken, zodat er geen rommel op uw bed of op uw baby ligt.

Je baby verzorgen is een geweldige manier om een band met je baby te krijgen, maar het is ook een geweldige manier om je baby te helpen met zijn badgewoonten. U zult merken dat uw baby niet meteen nat wordt of zindelijk wordt, wat normaal is. Naarmate ze ouder worden, zul je echter een verschil zien. In het begin merk je misschien dat ze een beetje huilen als ze uit de douche komen en in je handen komen, maar na een tijdje zul je ze het zien doen. Als uw baby het begint te doen als hij ouder is, moet u erover nadenken om uw baby borstvoeding te geven, maar duw hem niet totdat hij er klaar voor is.

Zindelijkheidstraining van uw baby na het voeden van uw baby Veel ouders denken dat het zindelijk maken van hun baby het zindelijkheidstrainingproces zal versnellen, maar dat is niet zo. Het kan in feite problemen veroorzaken bij uw baby, omdat hij niet goed begrijpt wat hij doet. Wanneer u voor het eerst begint met het zindelijk maken van uw baby, kunt u het beste rustig aan doen. Je baby kan leren door te kijken en niet door hem te forceren. Neem je baby midden in de nacht mee naar buiten, zet wat zachte muziek op en ga liggen. Laat uw baby ongeveer vijf uur slapen en als u thuiskomt, haalt u ze er weer uit.

Uw baby opnieuw voeden Als uw baby zich op zijn gemak begint te voelen en u laat zien dat hij kan gaan, kunt u proberen weer borstvoeding te geven. Als je echter het gevoel hebt dat je baby het onder de knie heeft, ga je gang en laat ze gaan. Uw baby kan zijn blaas maar zo lang vasthouden voordat hij moet gaan. Daarna kunnen ze het voor langere tijd vasthouden. Het belangrijkste om te onthouden is dat wanneer je weer met zindelijkheidstraining begint, het een gemakkelijk proces is, zodat je baby het de tweede keer gemakkelijker zal krijgen.

Uw baby borstvoeding geven na zindelijkheidstraining Als uw baby begint te voeden, moet u hem niet tegenhouden. Ga door met de zindelijkheidstraining, ook nadat uw baby is gestopt met borstvoeding. Misschien wilt u ze zelfs meer verzorgen. Veel baby’s kunnen voor langere tijd borstvoeding geven nadat ze zijn begonnen met het voeden van iemand anders. Onthoud dat uw baby zal groeien en dat het beter is om ze langer te verzorgen, zodat ze kunnen leren van uw ervaring in plaats van de ervaring van iemand anders.